Bohém rapszódia
Dráma, életrajz, zene

Bohemian Rhapsody
2018

Szereplők Rami Malek, Mike Myers, Freddie Mercury, Ben Hardy, Tom Hollander, Lucy Boynton, Joseph Mazzello, Aidan Gillen
Rendező Bryan Singer
Premier 2018. november 1.
Korhatár 12 - Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 2 óra 13 perc

A Bohém rapszódia élénk és vibráló tablót fest a legendás Queen zenekar történetéről és a konvenciókra fittyet hányó, már-már polgárpukkasztó frontemberének, Freddie Mercurynak a sorsáról. A világ egyik legkedveltebb, legismertebb és egyik legtöbbet utánzott zenésze üstökösként robbant be mind a zenekar életébe, mint a zeneiparba, amin belül egyedülállónak számítottak mindig kísérletező, folyton új utakat kereső és megalkuvást nem ismerő zenéjükkel. Mercury féktelen magánélete is nagy hatást gyakorolt a zenekar karrierjére, illetve a Live Aiden adott, a máig egyik legjobb koncertnek tartott showjukra, ahol a frontember már súlyos betegként lépett fel. A Queen nem csak egy zenekar, hanem egy olyan ikonikus csapat, amelynek tagjai a mai napig őrzik a legendás hagyatékot. (Forum Hungary) (Varga_Júlia)

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Jegyet vásárolni kizárólag a helyszínen a mozi pénztárában lehet az előadás kezdete előtt egy órával. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.