Dzsungeltúra
Akció, családi, kaland, vígjáték, fantasztikus

Jungle Cruise
2021

Szereplők Dwayne Johnson, Emily Blunt, Paul Giamatti, Édgar Ramírez, Jesse Plemons, Quim Gutiérrez, Andy Nyman
Rendező Jaume Collet-Serra
Premier 2021. július 29.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 2 óra 7 perc

A Disney ikonikus kalandparkja által inspirált Dzsungeltúra egy akciódús, az 1900-as évek elején az Amazonas dzsungelében játszódó kalandfilm, melyben Dwayne Johnsont egy karizmatikus hajóskapitányként láthatjuk, aki némi készpénzért segítséget nyújt az Emily Blunt által alakított eltökélt tudósnak, hogy teljesíthesse küldetését, és rátaláljon a gyógyító erejű Életfára. Csakhogy a kalandjuk során nem csupán a dzsungel állataival, de egy német kutatócsoporttal is szembe kell nézniük, akik ugyanazzal a céllal érkeztek az őserdőbe, mint hőseink. Vajon melyikük ér célt hamarabb?
Az elsősorban akciófilmjeiről ismert Jamue Collet-Serra rendezésében készült Dzsungeltúra pazar látványvilágot és lehengerlő tempójú kalandfilmet ígér Johnson és Blunt mellett olyan világsztárokkal a fedélzeten, mint Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Jesse Plemons és Paul Giamatti. A Disney nagyszabású mozija, mely 2021. júliusában érkezik a magyarországi mozikba az egész család számára tartogat meglepetéseket. Kezdődjön hát a felejthetetlen kaland!
(hp)

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

Jegyet vásárolni kizárólag a helyszínen a mozi pénztárában lehet az előadás kezdete előtt egy órával. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.