Még egy kört mindenkinek
Dráma, vígjáték

Druk
2021

Szereplők Mads Mikkelsen, Orbán Viktor, Bill Clinton, Maria Bonnevie, Diem Camille Gbogou, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe
Rendező Thomas Vinterberg
Premier 2021. július 1.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 57 perc

Az alkohol megnyitja az elmét a külvilág felé, a problémák kisebbnek tűnnek, növekszik a kreativitás. Mindannyian jól ismerjük ezt az érzést: az első pohár bor elfogyasztás után a beszélgetés emelkedettebbé válik és megnyílnak a lehetőségek...
Martin egy középiskolai tanár, aki öregnek és fáradtnak érzi magát. A diákok és a szüleik el akarják őt távolítani a katedráról, mivel a tanár szigora alaposan lehúzza az osztály tanulmányi átlagát. Martin és három kollégája egy kísérletnek vetik alá magukat, melynek lényege, hogy folyamatosan egy bizonyos szinten tartsák véralkohol szintjüket. Ha Churchill meg tudta nyerni a második világháborút whiskey-vel a kezében, vajon mire lehetnek képesek ők? A kezdeti eredmények biztatóak, csakhogy a dolgok lassan elkezdenek kicsúszni a négy barát kezei közül.
A két BAFTA-díjra jelölt dán rendező, Thomas Vinterberg drámája Mads Mikkelsen főszereplésével novembertől látható a mozikban a Vertigo Media forgalmazásában.
(hp)

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

Jegyet vásárolni kizárólag a helyszínen a mozi pénztárában lehet az előadás kezdete előtt egy órával. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.