Space Jam - Új kezdet
Animáció, családi, kaland, sci-fi, sport, vígjáték, fantasztikus

Space Jam: A New Legacy
2021

Szereplők Don Cheadle, Zendaya, Rob Paulsen, LeBron James, Jim Cummings, Sonequa Martin-Green, Gabriel Iglesias, Eric Bauza
Rendező Malcolm D. Lee
Premier 2021. július 15.
Korhatár Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 2 óra

Tapsi Hapsi és a Bolondos Dallamok karaktereinek segítségével az NBA szupersztárjának, LeBron Jamesnek meg kell mentenie eltűnt fiát, Bronnyt (Wright). Elképesztő kalandja keresztülvezeti őt a Warner Bros. filmjein, de ha sikerrel akar járni, szembe kell néznie Al-G-vel (Cheadle), és egy kosárlabda-mérkőzésen le kell győznie a gonosztevő csapatát az egész világ színe előtt.
Az 1996-os Michael Jordan főszereplésével készült Space Jam folytatásában LeBron James veszi át a stafétát a legendás sportolótól a CGI-t és az élőszereplős karaktereket egyaránt felvonultató filmben.
Malcolm D. Lee (Esti iskola) a Warner Bros. égisze alatt készülő vígjátéka, mely felvonultatja a Bolondos Dallamok világszerte népszerű karaktereit Don Cheadle, LeBron James, Sonequa Martin-Green és Derrick Gilbert főszereplésével az Intercom forgalmazásában érkezik a magyarországi mozikba.
(hp)

Jegyrendelés

Jegyet vásárolni kizárólag a helyszínen a mozi pénztárában lehet az előadás kezdete előtt egy órával. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Megértését köszönjük!

Holnap, Szerda
Jegyet vásárolni kizárólag a helyszínen a mozi pénztárában lehet az előadás kezdete előtt egy órával. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.