Bébi úr: Családi ügy
Animáció, családi, kaland, vígjáték, fantasztikus

The Boss Baby: Family Business
2021

Szereplők Jeff Goldblum, Alec Baldwin, Lisa Kudrow, James Marsden, Eva Longoria, Jimmy Kimmel, Amy Sedaris, Ariana Greenblatt
Rendező Tom McGrath
Premier 2021. augusztus 26.
Korhatár Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 47 perc

Átok vagy áldás az idősebbik gyerkőc számára, mindenesetre tény, hogy egy új jövevény érkezése minden családot komoly kihívások elé állít. Ezt a Bébi úr első részében Tim Templeton is a saját bőrén tapasztalta meg. Imádta a szüleit, az egykeséggel járó előnyöket, és őszintén szólva nem igazán vágyott egy testvérre. Aztán egyik napról a másikra betoppant az öltönyös, aktatáskás bébi, és megkezdődött az ádáz rivalizálás, de az egymásra utaltság végül összehozta a fivéreket, akik hatalmas kalandokon estek át együtt.
Tim (James Marsden) és Bébi úr kisöccse, Ted (Alec Baldwin) - felnőttek, és eltávolodtak egymástól. Timből férj és édesapa lett, Ted pedig egy fedezeti alap vezérigazgatójává vált. De egy új bébi úr feltűnése újra összehozza a fivéreket, a találkozás pedig egy családi vállalkozásra inspirálja őket.

Tim és szuperanyu felesége, Carol (Eva Longoria) a külvárosokban élnek a szuper okos hétéves lányukkal, Tabithával (Ariana Greenblatt) és egy szupercuki csecsemővel, Tinával (Amy Sedaris). Tabitha, aki élén jár a tanulásban, bálványozza Ted bácsit, és ő is olyan akar lenni, mint ő, csakhogy Tim attól tart, hogy túl keményen tanul, és emiatt lemarad a normális gyermekkori élményekről. Amikor a csecsemő Tina elárulja, hogy ő BabyCorp szigorúan titkos ügynöke, aki Tabitha iskolájának és titokzatos alapítójának, Dr. Armstrong (Jeff Goldblum) sötét titkait próbálja meg feltárni, a Templeton testvérek újra egymásra egymásra találnak. A fivéreknek a közös kalandjaik során át kell értékelniük, mit is jelent a család valójában, és mi az, ami igazán számít.

A nagysikerű 2017-es animációs film, a Bébi úr folytatása Tom McGrath rendezésében ezúttal is egy eszméletlen kalandra invitálja a kicsiket és nagyokat egyaránt egy páratlanul izgalmas, szórakoztató, látványos és tanulságos történet keretén belül.
(hp)

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.