Boldog idők
Boldog idők
Dráma, Romantikus, Vígjáték
hamarosan
Boldog idők
  • (La Belle Époque)

  • Rendező: Nicolas Bedos
  • Főszereplők: Daniel Auteuil, Guillaume Canet, Fanny Ardant, Pierre Arditi, Denis Podalydès, Lizzie Brocheré, Constance Gay
  • Időtartam: 1 óra 50 perc
  • Korhatár: 16 - Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2020.12.28.

 

Röviden a filmről

Valamennyi házasságban eljön az a pont, amikor be kell látni, hogy komolyan meg kell dolgozni a kapcsolat javításáért. Egy korosodó francia házaspár nem szokványos módját választja a probléma megoldásának. A reményvesztett férfi egy vállalkozóhoz fordul segítésért, aki visszarepíti őt a múltba, hogy megváltoztathassa a dolgok alakulását. A különös utazás szolgáltatója előadóművészek és korabeli dekoráció segítségével eleveníti fel a régmúltat. Az időutazók szabadon időzhetnek a letűnt korban, a kalandoknak csupán a kiruccanásra szánt anyagiak szabnak határt. Vajon valóban sikerülhet ily módon javítani egy ellaposodó házasság minőségén? Van olyan csábító a valós jelen, mint a mesebeli múlt? Vagy, aki átadja magát az élménynek, többé nem vágyik vissza a valóságba?
A Daniel Auteuil, Fanny Ardant és Guillaume Canet főszereplésével készült filmet a cannes-i filmfesztiválon mutatták be.

 

Előzetes

Boldog idők

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.