Ígérem, hogy visszatérek
Ígérem, hogy visszatérek
Akció, Dráma
hamarosan
Ígérem, hogy visszatérek
  • (Proxima)

  • Rendező: Alice Winocour
  • Főszereplők: Eva Green, Matt Dillon, Lars Eidinger, Sandra Hüller, Zélie Boulant, Thomas Pesquet, Aleksey Fateev, Nancy Tate
  • Időtartam: 1 óra 47 perc
  • Korhatár: 12 - Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2020.10.01.

 

Röviden a filmről

Az európai űrprogram óriási kihívás előtt áll, javában zajlik űrhajósaik felkészítése egy egy évig tartó űrutazásra, az ún. Proxima küldetésre. Sarah boldogsága azonban nem felhőtlen, mert bár tudja, hogy a karrierjének óriási lendületet adna a minden bizonnyal megismételhetetlen lehetőség, nem hagyja nyugodni a lelkifurdalás, amit a lánya miatt érez. Tudja, hogy Stella életében ő az egyetlen biztos pont, mivel egyedülálló anyaként neveli őt, senki sincs, akire nyugodt szívvel rábízhatná. Ugyanakkor a munkáját is szenvedélyesen szereti. Bizonytalansága a kislányra is ráveti árnyékát, s kettejük kapcsolata érezhetően megromlik a kialakult helyzet miatt.
Alice Winocour drámája az anyaság és karrier sokszor egymással vetekedő próbatételeiről szól. Számos nívós filmfesztiválon kapott pozitív visszajelzést; San Sebastianban a zsűri különdíjával és az ökumenikus zsűri különdíjával jutalmazták, Torinóban különdíjban részesült. Főszereplői olyan nagy sikerű színészek, mint Eva Green (Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei, Éjsötét árnyék, Casino Royale, Méh), Matt Dillon (Ütközések, A ház, amit Jack épített, Keresd a nőt!, Én, a nő és plusz egy fő, Vad vágyak, Majd’ megdöglik érte) és Sandra Hüller (Toni Erdmann).

 

Előzetes

Ígérem, hogy visszatérek

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.