Pont az a dal
Pont az a dal
Dráma, Romantikus, Zene
Pont az a dal
  • (The High Note)

  • Rendező: Nisha Ganatra
  • Főszereplők: Dakota Johnson, Ice Cube, Melanie Griffith, Bill Pullman, Tracee Ellis Ross, Eddie Izzard, June Diane Raphael
  • Időtartam: 1 óra 53 perc
  • Korhatár: 12 - Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2020.07.30.

 

Röviden a filmről

Grace Davis (Tracee Ellis Ross) az énekes szupersztárok mesébe illő, fényűző életét éli, bárhova menjen, mindenhol rajongók és fotósok hada várja, az őt övező, évtizedek óta tartó rajongás azonban önhitt dívává tette. Csakhogy Grace már a negyvenes éveiben jár, kezdi azt érezni, hogy túljutott pályája csúcsán, és a csillaga már leáldozóban van. Túlhajszolt személyi asszisztense, Maggie (Dakota Jonhson), akire minden nap minden órájában bármiben számíthat, és aki rajongással figyeli őt, gyerekkorától zenei produceri karrierről ábrándozik. Amikor Grace bejelenti, hogy új albumot szeretne kiadni, a producere (Ice Cube) és a stúdió nem támogatják az ötletét, és eszük ágában sincs kockáztatni egy kétes kimenetelű produkcióért a biztos bevételeket. Maggie és Grace egyre közelebb kerül egymáshoz, a fiatal tehetség pedig előáll egy dallal, ami mindkettejük karrierjére hatalmas hatással lehet. Ha Grace nem akar a múlt homályába merülni, kockázatot kell vállalnia, de vajon milyen árat kell ezért fizetnie?

A tévés szakmában az utóbbi évtizedekben komoly tapasztalatot szerző Emmy-díjra jelölt rendező, Nish Ganatra első hollywoodi filmje egy humorral átszőtt romantikus zenés dráma a Los Angeles-i zenei világról, mely 2020. augusztusától látható a magyarországi mozikban.

 

Előzetes

Pont az a dal

 

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

Csütörtök
augusztus 13.
Péntek
augusztus 14.
Szombat
augusztus 15.
Vasárnap
augusztus 16.
Hétfő
augusztus 17.
Kedd
augusztus 18.
Szerda
augusztus 19.

Műsoron

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.