Scooby
Scooby
Animáció, Családi, Kaland, Misztikus, Vígjáték
hamarosan
Scooby
  • (Scoob!)

  • Rendező: Tony Cervone
  • Főszereplők: Mark Wahlberg, Amanda Seyfried, Zac Efron, Christina Hendricks, Henry Winkler, Jason Isaacs, Gina Rodriguez, Ken Jeong
  • Időtartam: 1 óra 33 perc
  • Korhatár: 6 - Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2020.07.23.

 

Röviden a filmről

Scoobyt senkinek sem kell bemutatni. Légy kicsi vagy nagy, az ő neve és ikonikus figurája biztos nem kerülte el a Te figyelmedet sem. De azt tudod, miként ismerkedett meg Bozont és Scooby, az akkor még gyámoltalan és félénk dán dog? Hogyan váltak barátaikkal együtt minden idők egyik legeredetibb és legnépszerűbb, természetfeletti bűnügyekkel foglalkozó csapatává?

A Hanna-Barbera mozis univerzumának első felvonásából minden kérdésre választ kapsz, miközben hőseink felveszik a harcot a gonosszal, akinél rettenetesebbet még nem hordott hátán a Föld, Sanda Sólyommal. De vajon képesek lesznek megállítani a kutyapokalipszist?

Scooby-Doo és barátai, Fred, Diána és Bozont több mint ötven éve hódítják már meg generációk sokaságát, 2020-ban pedig ezúttal egy egészestés animációs film keretein belül bizonyíthatják ismét, hogy Scooby ideje még korántsem járt le. Sőt, minden, amit eddig láthattunk, csak a kezdet volt!

A Scooby az Intercom forgalmazásában májustól a magyarországi mozikban.

 

Előzetes

Scooby

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.