Staten Island királya
Staten Island királya
Dráma, Vígjáték
hamarosan
Staten Island királya
  • (The King of Staten Island)

  • Rendező: Judd Apatow
  • Főszereplők: Steve Buscemi, Marisa Tomei, Bel Powley, Pamela Adlon, Moisés Arias, Robert Smigel, Pete Davidson, Kevin Corrigan
  • Időtartam: 2 óra 16 perc
  • Korhatár: 16 - Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2020.08.06.

 

Röviden a filmről

Scott gyerekkora cseppet sem volt ideálisnak nevezhető, különösen azt követően, hogy mindössze hét éves volt, amikor a 2001. szeptember 11-i terrortámadások során elvesztette tűzoltó édesapját. A fiú, aki egykoron arról álmodott, hogy elismert és megbecsült tetoválóművész lesz, felcseperedett, és már a húszas éveit tapossa, de az ábrándjai egyre távolabb kerülnek tőle. Miközben ő füvezik a haverjaival, és még mindig anyjával él egy háztartásban, húga eltökélten dolgozik a céljai eléréséért, és jól veszi az egyetemista lét akadályait. Azonban minden megváltozik, amikor Scott anyja viszonyba kezd egy marcona tűzoltóval. A srác számára talán elérkezett az idő, hogy túltegye magát gyerekkori veszteségén, maga mögött hagyja a gyászt, és végre saját lábára álljon. De vajon nincs még túl késő ahhoz, hogy megvalósítsa az álmait?

A 40 éves szűz és a Kész katasztrófa Golden Globe-díjra jelölt rendezője, Judd Apatow öt év után tért vissza a direktori székbe, míg a főszerepet a Saturday Night Live-val berobbant fiatal humorista tehetség, Pete Davison alakítja. Az önéletrajzi ihletésű Staten Island királya, mely az UIP Duna forgalmazásában látható a magyarországi mozikban, az ő történetét dolgozza fel.

 

Előzetes

Staten Island királya

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.