Szerelmek, esküvők és egyéb katasztrófák
Romantikus, vígjáték

Love, Weddings & Other Disasters
2021

Szereplők Diane Keaton, Jeremy Irons, Maggie Grace, Dennis Dugan, Diego Boneta, Veronica Ferres, Jesse McCartney, Todd Stashwick
Rendező Dennis Dugan
Premier 2021. július 22.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 36 perc

Jessie magánélete teljesen romokban hever, nemrég szakított barátjával, amit még mindig nem sikerült kihevernie. A karrierje azonban egy újabb kihívás elé állítja: mindössze néhány napja van megszerveznie egy álomesküvőt.
A lány persze semmit sem hagy a véletlenre, a vendéglátást a város egyik legjobb, ugyanakkor a rendkívül mogorva Lawrence Phillipsre bízza, és miközben megpróbál egy undeground zenekart is leszervezni az eseményre a szerelem is újra megtalálja őt.
A gond csak az, hogy a férfi éppen az orosz maffia elől menekül, a hatalmas zűrzavar közepette azonban úgy tűnik, mindkettőjüknek sikerül megtalánia a másikban valami igazán fontosat és pótolhatatlant.
Egy romantikus vígjáték azokról, akik felejthetetlen esküvővel ajándékozzák meg az ifjú jegyespárokat. Mindannyian profik és elhivatottak, de a személyes kapcsolataik enyhén szólva is messze állnak a tökéletestől.
A Nagyfiúk rendezője, Dennis Dugan ezúttal is egy fergetegesnek ígérkező vígjátékkal jelentkezik olyan sztárokkal a főszerepekben, mint Diane Keaton, Jeremy Irons, Maggie Grace és Dennis Dugan.
A film 2021-től a Big Bang Media forgalmazásában a hazai mozikban.
(hp)

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.