Toxikoma
Dráma

2020

Szereplők Czukor Balázs, Gáspár Tibor, Nagy Péter, Molnár Áron, Holecskó Orsolya, Sodró Eliza, Kovács Krisztián
Rendező Herendi Gábor
Premier 2021. június 25.
Korhatár Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 2 óra 4 perc

Győző Nyírbátorban látta meg a napvilágot, és mára már az egész ország megismerte a nevét. A színész számos sikeres színdarab, televíziós sorozat, műsor és film főszereplője volt, ismerjük az életét, gondolhatnánk, de vajon tényleg így van?
Győző útja a pokolba hosszú és gyötrelmes volt, tíz évnyi mámorittas zuhanása mindeddig rejtve maradt a közönség elől. De vajon milyen veszteségeket (emberileg és anyagilag egyaránt) kellett elkönyvelnie, mire végre rátalált önmagára? A haláltánc, mely egy ponton váratlan fordulatot vett kis híján véget ért az intenzív osztályon. Imre az utolsó pillanatban tűnt fel az életében, hogy de ahhoz, hogy segíthessen, előbb Győzőnek kellett meghoznia az elhatározást, tudván, hogy ennek következményei pokoli kínokkal járnak majd.
A Toxikoma Győző megrázó története a kábítószer függőségről, a mámor hajszolásáról és a gyötrelmes küzdelemről, a harcról, melynek tétje maga az élet.
A film Szabó Győző a Libri gondozásában megjelent, 2019-es azonos című önéletrajzi regényének filmadaptációja, mely a népszerű színész kábítószerfüggőségét és a pszichiáter, Dr. Csernus Imrével való kapcsolatát dolgozza fel a hazai színészszakma olyan jeles képviselőinek közreműködésével, mint Czukor Balázs, Gáspár Tibor, Nagy Péter és Molnár Áron.
A Toxikoma, mely az utóbbi évek legnagyobb közönségsikereit szállító Herendi Gábor (Valami Amerika, Kincsem) rendezésében készült 2021-ben a Vertigo Media forgalmazásában látható országszerte a mozikban.

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

október 1., Péntek
október 2., Szombat
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.