Croodék: Egy új kor
Animáció, családi, kaland, vígjáték, fantasztikus

The Croods: A New Age
2021

Szereplők Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone, Peter Dinklage, Cloris Leachman, Leslie Mann, Catherine Keener
Rendező Joel Crawford
Premier 2021. július 22.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 35 perc

Croodéknak ezúttal az egyre változó, veszélyes világban kell helytállniuk. Bár egyenként is szívósak, össze kell tartaniuk, ugyanis csak így nézhetnek szembe az új világ kihívásaival.
2013-ban a világ megismerhette a kőkorszak első családját, Croodékat, akik emlékeztettek minket arra az örök igazságra, mely az évezredek múlásával sem változott, mégpedig, hogy családnál nincs fontosabb... és hogy valójában milyen keveset is fejlődtünk ez idő alatt. Hőseinknek ezúttal egy olyan fenyegetéssel kell szembenézniük, mely még azon is túlmutat, amikor elhagyták a barlangjukat egy másik családdal.
2021 nyarán a DreamWorks Animation új kalandra invitálja a nézőket az Oscar-jelölt, több mint fél milliárd dolláros bevételével a legnagyobb kasszasikerekhez mérhető animációs film folytatásában, melynek stábjában visszatér Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Cloris Leachman és Clark Duke is. A rendezői széket az elsőfilmes Joel Crawford foglalhatta el, aki karrierje korábbi szakaszában olyan produkciókban közreműködött az animációs csapat tagjaként, mint a Kung Fu Panda, a Trollok vagy A Lego-kaland 2.
A Croodék 2 idén a UIP-Duna forgalmazásában a hazai mozikban.
(hp)

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

Jegyet vásárolni kizárólag a helyszínen a mozi pénztárában lehet az előadás kezdete előtt egy órával. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.