Diana esküvője
Dráma, vígjáték

Dianas bryllup
2021

Szereplők Pål Sverre Valheim Hagen, Marie Blokhus, Jannike Kruse, Olav Waastad, Ine Marie Wilmann, John Emil Jørgensrud
Rendező Charlotte Blom
Premier 2021. május 27.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 27 perc

A Szent Pál-székesegyházban 1981. nyarán Károly herceg és Lady Diana Spencer házasságot kötnek. Ugyanazon a napon Live és Terje egy kisváros gyárjának kifőzdéjében szintén esküvői partit tartanak.
A babakocsiban már ott fekszkik kislányuk, Diana, aki előtt névadójához hasonlóan szintén mozgalmas élet áll, ám ez mit sem változtat azon, hogy szülei időnként nem csupán szórakozottak, hanem felelőtlenek is.
Diana éveken keresztül képtelen változtatni szüleihez fűzött rossz viszonyán, amikor azonban az ő esküvője küzeledik, minden megváltozik.
Charlotte Blom nagyjátékfilmes rendezői debütálása, a Diana esküvője 2021-ben érkezik a hazai mozikba az ADS Service jóvoltából olyan nevekkel a főbb szerepekben, mint Pål Sverre Valheim Hagen, Marie Blokhus, Jannike Kruse, Olav Waastad, Ine Marie Wilmanns és John Emil Jørgensrud.
(csd)

Jegyrendelés

Jegyet vásárolni kizárólag a helyszínen a mozi pénztárában lehet az előadás kezdete előtt egy órával. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Megértését köszönjük!

Holnap, Szerda
Premier
Jegyet vásárolni kizárólag a helyszínen a mozi pénztárában lehet az előadás kezdete előtt egy órával. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.