Jumanji - A következő szint
Akció, kaland, vígjáték, fantasztikus

Jumanji: The Next Level
2019

Szereplők Dwayne Johnson, Jack Black, Danny Glover, Danny DeVito, Kevin Hart, Karen Gillan, Madison Iseman, Colin Hanks
Rendező Jake Kasdan
Premier 2019. december 12.
Korhatár 12 - Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 2 óra 3 perc

A régi csapat ismét a játékban találja magát; ezúttal szintet léptek, és egy ismeretlen pályán, új helyszínen kell leküzdeniük az akadályokat. Spencert beszippantja a program, barátai pedig nyomban a segítségére sietnek. Nem tudják azonban, hogy módosultak a játékszabályok. Két újabb játékos is megjelenik Spencer nagyapja (Danny DeVito) és annak idős barátja (Danny Glover) személyében. Saját avatárjaik egybeolvadnak, s a megszokott dzsungel helyett most havas tájon és kietlen, perzselő sivatagban kell helytállniuk. Mindezek tetejébe már a játék elején világossá válik, hogy egyikük nem éli túl a veszélyes kalandot.
A Jumanji: Vár a dzsungel 2017-ben minden várakozást felülmúlva óriási sikert aratott a mozikban. A legendás csapat 2019-ben (Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan) a korábbihoz hasonló lendülettel veti bele magát az újabb Jumanji játékba.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Jegyet vásárolni kizárólag a helyszínen a mozi pénztárában lehet az előadás kezdete előtt egy órával. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.