Titkok és igazságok
Vígjáték

Chamboultout
2019

Szereplők José Garcia, Alexandra Lamy, Medi Sadoun, Michaël Youn, Anne Marivin, Guillaume Briat, Constance Gay
Rendező Eric Lavaine
Premier 2020. augusztus 6.
Korhatár 16 - Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 40 perc

Béatrice-nak hamarosan megjelenik legújabb könyve, ami nagy lelkesedéssel tölti el. A kötet, melyet nagy részben a saját élete inspirált, férje balesetét dolgozza fel. Frédéric mindig is életvidám, jóképű férfi volt, azonban a baleset következtében elvesztette a látását, és a viselkedése is gyökeresen megváltozott: semmit nem tart vissza, ami kikívánkozik belőle, ez pedig rendszerint kínos szituációkhoz vezet. A Bordeaux-ban élő házaspár az egyik nyáron barátaik társaságával Biarritzba indul vakációzni, ami egyúttal Béatrice könybemutatójának a helyszíne is. Miközben a barátok lelkesen forgatják a nő kötetét, megpróbálnak rájönni, kiket is rejtenek valójában a könyv szereplői. A kezdetben jókedélyű nyomozás azonban csakhamar komoly feszültségeket eredményez, egy ponton túl pedig kérdésessé válik, hogy vajon áthihalhatóak-e ezek az ellentétek a szeretet és a megbecsülés erejével...

A José Garcia főszereplésével készült Titkok és igazságok a Criko Film forgalmazásában 2020. augusztusában a magyarországi mozikban. (hp)

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Jegyet vásárolni kizárólag a helyszínen a mozi pénztárában lehet az előadás kezdete előtt egy órával. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.