A nomádok földje
Dráma

Nomadland
2021

Szereplők Frances McDormand, David Strathairn, Linda May, Bob Wells, Gay DeForest, Patricia Grier, Angela Reyes, Carl R. Hughes
Rendező Chloé Zhao
Premier 2021. június 3.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 47 perc

Egy nevadai vidéki város gazdasági összeomlása után Fern (Frances McDormand) összepakol, és kisteherautójával útra kel, hogy modern nomádként tárja fel a hagyományos társadalmon kívüli életet. Chloé Zhao rendező harmadik játékfilmje, a Nomadland valódi nomádokat is felvonultat, mások mellett Linda May-t, Swankie-t és Bob Wellst, akik Fern mentoraiként és bajtársaiként segítik a nőt az amerikai nyugat végeláthatatlan tájai tett felfedezése során.
Jessica Bruder azonos című, 2017-es nonfikciós könyvének adaptációja, mely a 2020-as Velencei Filmfesztiválon elnyerte a rangos Arany Oroszlán-díjat, 2021 januárjától látható a magyarországi mozikban a 2 Oscar-díjas Frances McDormand főszereplésével.
(hp)

Jegyrendelés

Jegyet vásárolni kizárólag a helyszínen a mozi pénztárában lehet az előadás kezdete előtt egy órával. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Megértését köszönjük!

június 25., Péntek
Premier
Jegyet vásárolni kizárólag a helyszínen a mozi pénztárában lehet az előadás kezdete előtt egy órával. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.