Nyúl Péter 2 - Nyúlcipő
Animáció, családi, kaland, vígjáték, fantasztikus

Peter Rabbit 2: The Runaway
2021

Szereplők Margot Robbie, Domhnall Gleeson, Rose Byrne, Hayley Atwell, James Corden, David Oyelowo, Elizabeth Debicki, Sia
Rendező Will Gluck
Premier 2021. június 24.
Korhatár Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 25 perc

Bea, Thomas és a nyulak egy igazán különleges családot alkottak meg, de valahogy Péter még a legnagyobb erőfeszítései ellenére sem tudja levetkőzni korábbi rossz hírnevét. Miután elkószál a kert óvó kerítései mögé, egy olyan világban találja magát, ahol vakmerősége és bajkeverő természete elismerése talál. Csakhogy amikor a családja mindent kockára tesz azért, hogy az elveszett nyúl nyomára bukkanjanak, Péternek magába kell szállnia, és el kell döntenie, miféle nyuszivá is szeretne válni.
Nyúl Péter, a szókimondó, pajkos nyúl 2018-ban világszerte levette a lábáról a nézőket, 350 millió dolláros összbevétellel a háta mögött nem is volt kérdés, hogy az animált nyuszik története hamarosan folytatást kap. A jópofa nyúl és cimborái újabb családi vígjátékban várják a rajongókat, melyből természetesen Bea (Rose Byrne) és vőlegénye (Domhnall Gleeson) sem maradhat ki.
A tanya világa helyett most nagyvárosi kalandok várnak a tapsifülesekre. Ahol a lelkes nyúlcsalád megjelenik, garantáltan a feje tetejére áll minden.
Az Annie Golden Globe-díjra jelölt rendezője,
Will Gluck visszatért a rendezői székbe, hogy egy újabb felejthetetlen kalandra invitálja a nézőket. A Nyúl Péter 2 - Nyúlcipő az Intercom forgalmazásában 2020. nyarán országszerte a hazai mozikban.
(hp)

Jegyrendelés

Jegyet vásárolni kizárólag a helyszínen a mozi pénztárában lehet az előadás kezdete előtt egy órával. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Megértését köszönjük!

június 26., Szombat
Premier
Jegyet vásárolni kizárólag a helyszínen a mozi pénztárában lehet az előadás kezdete előtt egy órával. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.