Szuperagy
Romantikus, sci-fi, vígjáték

Superintelligence
2021

Szereplők Melissa McCarthy, Octavia Spencer, Bobby Cannavale, James Corden, Jean Smart, Brian Tyree Henry, William Daniels
Rendező Ben Falcone
Premier 2021. május 13.
Korhatár Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 46 perc

Főhősünk, Carol Peters élete kerekestül felfordul, amikor elektromos eszközei látszólag életre kelnek, és beleszólnak napi teendőibe. Először arra gyanakszik, hogy a barátai űznek vele gonosz tréfát, de az is megfordul a fejében, hogy megtébolyodott. Idővel azonban minden világossá válik számára, és ráébred, hogy egy kísérlet kellős közepébe csöppent, melynek célja a mesterséges intelligencia hatalmának felmérése. Világunk jövője az ő kezében van. Ha elég rátermett, sikerülhet kijátszania a szuperintelligenciát, ellenkező esetben azonban a program az egész világ felett átveheti az irányítást.
Ben Falcone és Melissa McCarthy ismét együtt dolgozott, hogy egy újabb parádés vígjátékkal örvendeztessék meg a műfaj rajongóit. A további főbb szerepeket Bobby Cannavale, James Corden és Jean Smart alakítják. A Szuperagy az Intercom forgalmazásában látható a magyarországi mozikban.
(qwer)

Jegyrendelés

Jegyet vásárolni kizárólag a helyszínen a mozi pénztárában lehet az előadás kezdete előtt egy órával. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Megértését köszönjük!

június 28., Hétfő
Premier
Jegyet vásárolni kizárólag a helyszínen a mozi pénztárában lehet az előadás kezdete előtt egy órával. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.