Taníts meg repülni!
Családi, kaland

Donne-moi des ailes
2019

Szereplők Jean-Paul Rouve, Dominique Pinon, Mélanie Doutey, Louis Vazquez, Lilou Fogli, Philippe Magnan, Frédéric Saurel
Rendező Nicolas Vanier
Premier 2021. június 1.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 53 perc

Christian egy madártannal foglalkozó tudós, aki élete legnagyobb kihívást jelentő feladatára készül: célja, hogy egy sárkányrepülővel megtanítsa a költözésre az elárvult liliket Franciaországból egészen a messzi északig, Norvégiáig. Fia, Thomas, aki apjánál tölti a nyári vakációt, kezdetben ferde szemmel figyeli apja ténykedését, azonban az első lili kikelése számára is mindent megváltoztat, ezzel pedig kezdetét veszi apa és fia életének legnagyobb kalandja.
A hazánkban is sikerrel vetített Belle és Sébastien rendezője, Nicolas Vanier ezúttal egy szívhez szóló családi kalandfilmet rendezett, mely közel másfél millió eladott mozijeggyel 2019. egyik legnagyobb francia sikerfilmje lett a hazájában.
A Taníts meg repülni! 2020. tavaszán a Cinetel forgalmazásában a magyarországi mozikban.
"Nicolas Vanier legújabb filmje után az embernek az az érzése támad, hogy kilépjen a szobájából, újra kapcsolatot teremtsen a természettel, meghaladja önmagát." (La Croix)


(hp)

Jegyrendelés

Jegyet vásárolni kizárólag a helyszínen a mozi pénztárában lehet az előadás kezdete előtt egy órával. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Megértését köszönjük!

június 29., Kedd
Premier
Jegyet vásárolni kizárólag a helyszínen a mozi pénztárában lehet az előadás kezdete előtt egy órával. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.